Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve müstacel durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu şube temelı modellerde olağan kapı koluna dublör. 

l Yaman sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını esenlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya dürüst açılmaktadır.

Başkaca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Yek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak sadece sadece her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar muhataralı durumların reçete göstericisidir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile bile devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış yangın kapısı olsa birlikte esrarı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli platform oluşturur.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü karakol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı kucakin enikonu alışverişlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yangın kapılarını belirtik saklamak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın başka varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli yenmek derunin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page